English

Favoriter

Dina favoriter har nu skickats! Ett fel uppstod när dina favoriter skulle skickas
  1. Maxi i Kungälv firar sin Svan

ICA Maxi i Kungälv har inte gjort någon hemlighet av att de, som en av de första butikerna i landet, klarat Svanens uppdaterade krav för butiker. Nyheten tog ett helt uppslag i anspråk i egna utskicket som når 30 000 hushåll.
– Och när vi vara klara firade vi med Svanen-tårta till personalen, säger butikschefen Rickard Forsberg.

ICA Maxi Kungälv firade sin Svanenmärkning genom att berätta om den för sina kunder i sitt eget reklamutskick12 butiker runt om i Sverige var först ut med att klara Svanens nya uppdaterade krav på butiker. Därmed har de bevisat att de klarat tuffare krav vad gäller energianvändning, ekologiskt- och miljömärkt sortiment och avfallshantering.

På ICA Maxi i Kungälv var glädjen stor när det stod klart att de var en av dessa butiker. Kunderna fick veta det genom butikens egna utskick där nyheten om Svanenmärkningen fick ett helt uppslag och personalen fick smaka egenlagad Svanentårta samma dag som den nya licensen var på plats.

– Det här är jätteroligt. Vi har varit Svanenmärkta ett antal år men under omprövningen fick vi nya områden att sätta oss in i vilket känns inspirerande, säger Rickard Forsberg, butikschef på ICA Maxi Kungälv.

På lördag fortsätter firandet med tårtkalas för kunder mellan klockan 11 och 14. Då finns också Ingvor Svensson, butikshandläggare på Svanen, på plats för att svara på frågor om vad en Svanenmärkt butik innebär.