English

Favoriter

Dina favoriter har nu skickats! Ett fel uppstod när dina favoriter skulle skickas
  1. Sola säkert med Svanen - en strålande idé

Solen strålar, himlen är blå och det är vårvarmt ute. Härligt – javisst! Men glöm inte bort att solen också kan vara farlig så se till att skydda din och dina barns hud. I första hand med kläder och i andra hand med solskyddsmedel. Och då självklart Svanenmärkta sådana.

När den första varma vårsolen tittar fram lever hela Sverige upp. Då kan det vara lätt att glömma att solen inte enbart för med sig positiva saker. Dess uv-strålar kan vara farliga och vi rekommenderar därför att du ser till att skydda dig ordentligt. Vår hud är särskilt känslig nu efter den långa mörka vintern och det är extra viktigt att vara försiktig. Är det för varmt att täcka huden med kläder är solskyddskrämer det näst bästa alternativet.

Väljer du Svanenmärkta solkrämer vet du att du slipper nanopartiklar, allergiframkallande och hormonstörande ämnen. Istället för att lära dig namnet på vissa oönskade ämnen räcker det att titta efter Svanenmärket. Vi har gjort jobbet och kontrollerat solkrämerna – du behöver bara välja rätt produkt från hyllan. Enkelt, eller hur. Och du, kom ihåg att smörja dig rikligt och ofta!

Svanen – ett bra val för dina barn, dig och miljön.