English

Favoriter

Dina favoriter har nu skickats! Ett fel uppstod när dina favoriter skulle skickas
  1. Sommar, sol, semester. Och Svanen?

Ja, hur hänger det ihop kanske du frågar dig? Jo, på alla möjliga tänkbara sätt och vis. Här kommer några tips på hur Svanen kan få hänga med på din sommar.

Sola säkert! Allra bäst är det så klart att inte vistas alltför mycket i solen eller att skyla dig med kläder. Men vill du kasta av dig kläderna och låta solen värma kroppen tipsar vi om Svanenmärkta solkrämer. De finns både för vuxna och barn och gör att solningen blir säkrare.

Vill du hellre sitta inne och kolla på fotbolls-vm? Ja, då passar Svanen även för dig. En Svanen- eller EU Blomman-märkt tv gör vm-tittandet till en grön och skön upplevelse.  Samsung har massor av modeller med snygga Svanar och EU Blommor på. Välj och vraka!

Lockar det att ligga i hängmattan? Då kanske du vill ha sällskap av ett barn och en god bok. Välj en bok som är tryckt på ett Svanenmärkt tryckeri. Till exempel barnböcker från Alvina förlag eller Sagolikt förlag.

Dantoy leksakerHar du barn som gillar att leka i sanden? Nästan alla leksaker från Dantoy har klarat våra tuffa krav för leksaker. Bland annat spadar, hinkar, vattensnurror, sandformar och annat skoj för sandlek. Kolla in det stora utbudet och välj plastleksaker som är snälla mot både miljön och dina barn.

Hägrar en bilsemester? Åk inte runt i en lortig bil, det smutsar ner naturen mer än vad som är nödvändigt. Håll bilen ren och fräsch och tvätta den i en Svanenmärkt biltvätt så hamnar alla farliga kemikalier i biltvättens reningsverk istället för i naturen. Och när ni stannar för natten – välj ett Svanenmärkt boende, det finns över 300 Svanenmärkta hotell, kursgårdar och vandrarhem att välja mellan.

Och glöm inte bort att ha en riktigt skön sommar!