English

Favoriter

Dina favoriter har nu skickats! Ett fel uppstod när dina favoriter skulle skickas
  1. Svana din Pride!

Svana din Pride!

Sensommaren är här och så även den färgsprakande och glädjespridande Pridefestivalen. Härligt! Ut och fira allas lika värde med din familj, partner och dina vänner. Likt Stockholm Pride som är Nordens största Pridefestival, så vill även vi som är Nordens största Miljömärkning, kombinera glädje med allvar, inspirera och sprida kunskap.

För ett hållbart firande av allas lika värde – Svana din pride med oss!

Svana din Pride genom att göra hållbara handlingar, stora som små. Hur ser din resväg till festivalen ut till exempel? Om du bor i Stockholm, res med kollektivtrafiken, cykla eller gå. Befinner du dig utanför Stockholm så koppla av på tåget istället för att köra bil eller flyga.

Titta efter produkter märkta med Svanen i butiken när du behöver handla. De flesta mataffärer har till exempel Svanenmärkta stearinljus, servetter, engångstallrikar- och muggar till picknicken. Men köp inget flaskvatten. Svalka dig istället med vatten i egen flaska. Vattnet håller sig dessutom kallare längre i en rostfri flaska till exempel, och flaskan håller sig fräsch år efter år.

Heldagar med fest och firande kräver sitt hållbara smink, för visst vill man piffa till sig lite extra ibland. Använd Svanenmärkta hudvårdsprodukter och smink från Miild. Då vet du att produkterna är gjorda av ingredienser som klarat Svanens tuffa krav på till exempel parfymer & metaller i färgämnen, nedbrytbarhet och att de inte innehåller mikroplaster för att nämna några av kraven.

När du sedan vill tvätta bort sminket, gör det med Svanenmärkta bomullsrondeller och pinnar från till exempel Topz och Änglamark för en renare känsla, i dubbel bemärkelse.

Var den du är och älska den du vill! Imponera med din svanade livsstil, använd hållbara raggningsrepliker och "close the deal" med Svanenmärkta sexprodukter från Sinful. Då vet du att produkterna inte innehåller läskiga ämnen som misstänkt hormonstörande Parabener, allergiframkallande konserveringsämnen, Pfas eller mikroplaster. 

Vi på Svanen önskar dig en kärleksfull och hållbar Pride!